top of page

Over Hanne

IMG_20210716_190250 (1)_edited.jpg

Hanne kookt omdat ze graag eet en alles eens wil proeven;

​

Hanne bakt omdat ze het als kind fantastisch vond om haar creaties door het ovenraam te zien transformeren tot iets heerlijks;

​

Hanne kookt omdat ze er blij van wordt;

​

Hanne kookt omdat ze nog blijer wordt als ze anderen lekker eten kan voorschotelen;

​

Hanne nodigt graag vrienden en familie uit om ze in de watten te leggen met een heerlijke Lazy Sunday Brunch;

​

Hanne houdt van skiën. Niet alleen voor de prachtige bergen, het zonnetje en de sport, maar natuurlijk ook voor het lekkere lokale eten;

​

Hanne houdt van haar man, haar twee zonen en haar knuffelhond Ulrich de Berner Sennen;

Hanne runde al eerder een cateringbedrijf en een lunchzaak in Brussel;

Hanne speelt graag gastvrouw voor de vakantiehuizen die ze samen met haar man uitbaat in het prachtige Haspengouw en verwent de gasten met haar uitgebreid ontbijt. (www.wetterdelle.be);

Hanne kijkt ernaar uit om iedereen van haar unieke gerechten te laten proeven.

Hanne is happy by serving you good food, so make Hanne happy

Hanne
laat haar brood bakken door bakkerij Brijosh uit Tongeren

Het brood, de pistolets en de koffiekoeken van Bakkerij Brijosh zijn gemaakt van zuurdesem. 
 
 

Hanne werkt samen met Feestbeest

'Een feestje?'

Laat Feestbeest het aankleden voor een echt wauw gevoel!

 

Misschien ben je opzoek naar een toffe ballondecoratie, het decoreren van de feesttafel, een slaapfeestje voor de kids, een Sweet Sixteen, of een gezellige picknick in het bos?

 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken van jouw feest een magische belevenis.


info@feestbeestkim.be

Hanne
laat lekkere ciders en mousserende wijnen leveren door wijndomein Optimbulles

Wijndomein Optimbulles is sinds 1990 gepassioneerd bezig met het vervaardigen van mousserende en stille wijnen in Borgloon. Met minimale interventies willen we de wijn en niet de wijnmaker laten spreken. 

Hanne werkt samen met Pipo appelsap uit St-Truiden


PIPO is ambachtelijk appelsap van milieuvriendelijk geteelde vruchten uit Haspengouw. Hanne laat haar eigen appels persen door PIPO. 


www.pipoappelsappen.be

Hanne
haalt haar vlees bij de Vleeshoeve in Borgloon

Ons vlees is afkomstig van raszuivere runderen “Blonde d’Aquitaine” die wij zelf kweken. Het vlees wordt bij ons verwerkt en verkocht in onze eigen beenhouwerij.
 

Hanne
haalt haar kaas en yoghurt bij de Melkerhei

Rauwe melk. Vol, vers en recht van de koe.

In de glooiende velden van het Hageland, tussen Oplinter en Zoutleeuw, ligt de Melkerhei. Hier vindt u de puurste zuivelproducten uit de streek, gemaakt met veel passie. Rauwe melk, ambachtelijke boter, een heerlijke variatie aan harde en zachte kazen: onze producten gaan terug naar de basis.

Hanne
haalt haar aardappels bij Boerderij Vlekken


Al jaar en dag geven vader en zoon Vlekken alle dagen het beste van zichzelf op het land. Het resultaat is een gemengd bedrijf waar ze trots op mogen zijn. Maar daarnaast is zoon Vlekken - oftewel Hendrik - papa van 2 dochters en getrouwd met mij! Ik ben Femke en samen met Hendrik droom ik ervan de boerderij te runnen. Op onze manier, (soms) tegen de stroom in. 1001 ideeën, die we nu stilaan naar de realiteit proberen te brengen

@boerderijvlekken
 

Hanne
haalt haar kaas bij 't Kaasateljee in Heers

​Het welzijn van de dieren en van de boer staat bij ons centraal.  Dus wij proberen zo veel mogelijk artisanale hoevekazen te verkopen met zo weinig mogelijk tussenpersonen

"Heerlijk genoten van een hartig, speciaal en superlekker ontbijt met het hele gezin! Dankjewel Hanne!!
bottom of page